Hur tänker vi i dessa Coronatider? Hur fungerar vår självincheckning? Läs mer här!

Så här tänker vi:

Vi har öppet som vanligt 🙂

Var noggrann med handhygienen!

Vill du utnyttja vår självincheckning? Följ stegen längre ner på sidan (efter bilden).

? Stanna hemma om ni har snuva, hosta eller feber. Låt någon annan komma in med djuret.

? I möjligaste mån endast en person kan medfölja djuret vid besöket. Undantag görs vid t ex avlivningar. Kom in och prata med oss!

? Anmäl dig i receptionen och vänta därefter gärna utanför eller i bilen tills det blir din tur. Undvik i möjligaste mån att sitta och vänta i väntrummet p.g.a. vår lilla lokal.

? Håll minst 1,5 m avstånd om det är kö framför kassan.

? Säg till vid bokning om du vill undvika att komma in. Vi kan i så fall hämta in djuret. Det går även bra att få komma in bakvägen.

? Vill du att vi kommer ut med djurfoder eller andra produkter är det bara att ringa. Varorna kan betalas med swish.

Om vi alla hjälps åt att följa detta kan vi förhoppningsvis ha öppet och fortsätta att hjälpa er med era djur.

Vi klarar det här tillsammans!

Tack på förhand❣️

Tillhör du en riskgrupp och behöver komma in eller få råd angående ditt djur? Ring (0470/24015) eller maila oss så löser vi det! Vi har bl a ett rum med enskild ingång och det går oxå att ordna en telefonkonsultation.

Kom ihåg att det går att komma i kontakt med oss genom att maila oss via formuläret nederst på sidan (glöm inte att kolla skräpposten) eller skriva ett privat meddelande på vår sida på fb!

 

kram

 

Självincheckning – så här gör du!

1. Ta fram din bokningsbekräftelse som du fått på email eller SMS. I meddelandets slut står det ”Fortsätt att förregistrera” följt av en länk. Klicka på länken.
2. När du klickat på länken kommer du att få en verifieringskod på SMS. Koden skriver du in i rutan med texten ”Verifiering”. Tryck på ”Fortsätt”.
3. Sedan kommer du till en sida där du ser din information. Här kan du tex ändra din adress om du bytt den nyligen etc. Kolla gärna så att allt stämmer❗️
4. Längst ner på sidan står det ”Mark yourself as arrived”, tryck ”Ja” för att få upp fler alternativ. Här kan du välja att fylla i var du befinner dig när du väntar. I rutan där det står ”Location note” kan du tex skriva ”Röd Volvo V70 reg nr ABC 123”. Tryck sedan på ”Arrive”.
5. Där var det klart ✅ Vi ser nu att du har kommit hit och även var du väntar. Vi uppskattar om ni i möjligaste mån väntar i bilen eller utanför dörren till dess att er besökstid närmar sig. Glöm inte väga ditt djur på vägen in.

Boka tid online

Boka vaccinationer och kloklippning direkt online.

Boka tid